
Gir 5 porsjoner

Forberedelsestid: 4 timer

Ingredienser
- 0.6 dl worchestiresaus
- 0.6 dl soyasaus
- 0.6 dl olivenolje
- 1 ss dijonsennep
- 1 ss hakket hvitløk
- 1 ss brunt sukker
- 2 ss sitronsaft
- 1 ts svart pepper
- 1 pund mørbrad biff, kuttet i 1-tommers terninger
- 2 røde paprika, skåret i 1-tommers biter
- 1 rødløk, kuttet i 1-tommers biter
Slik gjør du det
- Kombiner worchestiresaus, soyasaus, olivenolje, dijon, hvitløk, brunt sukker, sitronsaft og sort pepper i en stor bolle og visp det godt sammen. Tilsett biffterninger i bollen og strøk marinaden jevnt. Dekk bollen med plastfolie og sett i kjøleskapet i 4 timer.
- Fjern bollen fra kjøleskapet, tilsett paprika og rødløksbitene, og bland det godt sammen.
- Velg forvarmingsfunksjonen på Cosori Air Fryer og trykk Start / Pause.
- Sett annenhver bit med biff og grønnsak på spydet til all biffen er brukt opp. Sett spydet i den forvarmede airfryerkurven.
- Still temperaturen til 400 ° F og tiden til 8 minutter, og trykk deretter Start / Pause. Vend kebab halvveis i matlagingen.
- Fjern kebab og la det hvile i 5 minutter før servering.