Marinert Biff Med Grønnsaker

Airfryer oppskrifter biff

Ingredienser

  • 0.6 dl worchestiresaus
  • 0.6 dl soyasaus
  • 0.6 dl olivenolje
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss hakket hvitløk
  • 1 ss brunt sukker
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ts svart pepper
  • 1 pund mørbrad biff, kuttet i 1-tommers terninger
  • 2 røde paprika, skåret i 1-tommers biter
  • 1 rødløk, kuttet i 1-tommers biter
 
Tilbehør som trengs:
 

Slik gjør du det

  1. Kombiner worchestiresaus, soyasaus, olivenolje, dijon, hvitløk, brunt sukker, sitronsaft og sort pepper i en stor bolle og visp det godt sammen. Tilsett biffterninger i bollen og strøk marinaden jevnt. Dekk bollen med plastfolie og sett i kjøleskapet i 4 timer.
  2. Fjern bollen fra kjøleskapet, tilsett paprika og rødløksbitene, og bland det godt sammen.
  3. Velg forvarmingsfunksjonen på Cosori Air Fryer og trykk Start / Pause.
  4. Sett annenhver bit med biff og grønnsak på spydet til all biffen er brukt opp. Sett spydet i den forvarmede airfryerkurven.
  5. Still temperaturen til 400 ° F og tiden til 8 minutter, og trykk deretter Start / Pause. Vend kebab halvveis i matlagingen.
  6. Fjern kebab og la det hvile i 5 minutter før servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *