
Gir 4-6 porsjoner

Forberedelsestid: 10 minutter

Steketid: 12 minutter
Ingredienser
- 1 butternut squash, skrelt, halvert på langs og fjern frøene.
- 2 ss olivenolje
- ½ ts kosher salt
- ¼ ts malt paprika
- ¼ ts malt spisskummen
- En klype svart pepper
- En klype malt kanel
- En klype cayennepepper
- 1 kopp maiskorn, kokt
- 1 lime
- 2 ss fersk koriander, hakket
- Salt og pepper, etter smak
- Cotija-ost, smuldret, til pynt
- Pekannøtter, ristet, til pynt
Slik gjør du det
-
Skjær butternut squash i ½-tommers tykke skiver.
-
Velg forvarmingsfunksjonen på din airfryer, sett temperaturen til 205° C, og trykk deretter Start / Pause.
-
Bland den skivede squashen med olivenolje, salt, paprika, spisskummen, sort pepper, kanel og cayennepepper. Sett til side.
-
Plasser squashen i den forvarmede frityrkokeren.
-
Velg Root Vegetables-funksjonen, og trykk deretter Start / Pause. Shake Reminder vil be deg om å riste kurvene halvveis gjennom tilberedningen.
-
Bland sammen kokte maiskjerner, limejuice og hakket koriander for å lage søtmais salsa.
-
Krydre salsaen med salt og pepper etter smak. Sett til side.
-
Pynt den stekte squashen med maisalsa, Cotija-ost og ristede pekannøtter, og server deretter.