Stek Muskat Gresskar Med Søtmais Salsa

Airfryer oppskrifter - Muskat

Ingredienser

  • 1 butternut squash, skrelt, halvert på langs og fjern frøene.
  • 2 ss olivenolje
  • ½ ts kosher salt
  • ¼ ts malt paprika
  • ¼ ts malt spisskummen
  • En klype svart pepper
  • En klype malt kanel
  • En klype cayennepepper
  • 1 kopp maiskorn, kokt
  • 1 lime
  • 2 ss fersk koriander, hakket
  • Salt og pepper, etter smak
  • Cotija-ost, smuldret, til pynt
  • Pekannøtter, ristet, til pynt

Slik gjør du det

  1. Skjær butternut squash i ½-tommers tykke skiver.

  2. Velg forvarmingsfunksjonen på din airfryer, sett temperaturen til 205° C, og trykk deretter Start / Pause.

  3. Bland den skivede squashen med olivenolje, salt, paprika, spisskummen, sort pepper, kanel og cayennepepper. Sett til side.

  4. Plasser squashen i den forvarmede frityrkokeren.

  5. Velg Root Vegetables-funksjonen, og trykk deretter Start / Pause. Shake Reminder vil be deg om å riste kurvene halvveis gjennom tilberedningen.

  6. Bland sammen kokte maiskjerner, limejuice og hakket koriander for å lage søtmais salsa.

  7. Krydre salsaen med salt og pepper etter smak. Sett til side.

  8. Pynt den stekte squashen med maisalsa, Cotija-ost og ristede pekannøtter, og server deretter.

One thought on “Stek Muskat Gresskar Med Søtmais Salsa

  1. erotik says:

    Awesome write-up. I am a normal visitor of your web site and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I will be a frequent visitor for a really long time. Alina Parrnell Duval

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *